Szolgáltatásaink »

Cisco Cloud WEB Security

A megoldás támogatást nyújt egy lehetséges támadás teljes életciklusán keresztül: megelőző védelmet, elhárító védelmet, és utólagos felderítést is biztosít.

Cisco Premier Integrator partnerként szakértői vagyunk a  CWS (Cisco Cloud WEB Security) felhő alapú (SaaS, Security as a Service) szolgáltatás kialakításának, amely védelmet nyújt az üzleti hálózat és felhasználói számára a legkritikusabb támadási felület felől, a webről jövő támadások ellen. A CWS segítségével a szakemberek átlátható képet kapnak a WEB használatról, egységes szinten szabályozhatják azt, valamint megvédhetik rendszereiket a biztonsági fenyegetettségektől. A megoldás támogatást nyújt egy lehetséges támadás teljes életciklusán keresztül: megelőző védelmet, elhárító védelmet, és utólagos felderítést is biztosít.Cisco Cloud WEB Security

A CWS védelem egyszerűen kialakítható a meglévő IT infrastruktúra felhasználásával. Cisco IOS router, ASA tűzfal, és WSA web gateway eszközök esetén azok konfigurálásával lehet a WEB forgalmat a CWS proxy szerverei felé terelni. A web tartalmat ezen proxy szerverek töltik le, és a megfelelő vizsgálatok és szűrések alkalmazása után engedik csak tovább a vállalati hálózat felé. A vállalati hálózaton kívüli felhasználó biztonságos böngészését pedig a munkaállomásra telepített AnyConnect kliens Web Security modulja biztosítja, így megvalósítva az egyenszintű és állandó védelmet a mobil felhasználók számára is.