Referenciáink »

T-2 d.o.o – ITPV szolgáltatás minőségbiztosítás és -javítás

A T-2 NETvisor iTVSense technológián alapuló ITPV szolgáltatás minőségbiztosító és -javító megoldást vezetett be

T-2-logo-01A T-2 Szlovénia egyik vezető távközlési szolgáltatója a NETvisor iTVSense megoldását választotta  a közel 100.000 IPTV előfizetőt és 140.000 STB-t érintő IPTV szolgáltatása  ügyfélélményének javítására. A T2 egy modern szélessávú hálózattal rendelkezik (Európában az egyik legnagyobb arányú point-to-point FTTH hozzáféréssel), mégis nyilvánvaló volt a T-2 műszaki vezetői számára, hogy alapos felügyeletre van szükség a folyamatos és megelőző szolgáltatás minőségfelügyelet érdekében.
A NETvisor iTVSense átfogó szolgáltatás monitorozó megoldása különösen vonzó volt, hiszen a csomagban a Backward Error Correction (BEC) minőségjavító megoldás is szerepelt, amely javítja az ügyfél élményt annak köszönhetően, hogy megszünteti a hálózati csomagvesztés okozta minőségi zavarokat.
A 2014-es első megvalósítási fázisban az IPTV monitorozás és BEC minőségjavító megoldás csak statisztikai mintavételként az ügyfél médiabokszok (STB) 10%-án lett telepítve, azonban a T-2 az előfizetők monitorozásának kiterjesztését tervezi.
A T2 egyedülállóan széles választékot kínál, 300 csatornán kínál a HD és SD tartalmakat, amelyet mind monitorozni kell mind konzisztencia mind a minőség tekintetében. Ezt a feladatot az iTVSense szondák végzik el, amelyek 200 csatornát monitoroznak , és minden csatornára külön proaktívan értesítik az üzemeltetőket az elveszett csomagokról, időzítési problémákról vagy az elemi adatfolyam szerkezetben bekövetkezett változásokról.

Lépjen kapcsolatba velünk

Üzenet küldése

Idézetek

Az iTVSense telepítése a T-2 -nél határozottan jobb minőségű IPTV szolgáltatást eredményezett, miközben csökkent a nyitott ügyfél hibajegyek és az ügyfél telephelyén szükséges beavatkozások száma.

Mr. Miroslav Stravs, a T-2 vezetőségi tagja és műszaki igazgatóJa

Büszkék vagyunk arra, hogy segíthettünk T-2-nek a szolgáltatás minőségének javításában, és remélem, hogy hozzájárultunk a triple- és quad-play szolgáltatásaik sikeréhez, mind a minőség, mind az egyre növekvő számú elégedett előfizető tekintetében.

Dr. Máthé János, a NETvisor vezérigazgatója