Hírek

NETvisor szakemberek társszerzői a nemrég megjelent távközlési szakkönyvnek

2009.11.16.

2009 őszén megjelent “A Modern Távközlés CRC Kézikönyve”-nek második kiadása angol nyelven (CRC Handbook of Modern Telecommunications, Second Edition), melynek létrejöttéhez két NETvisornál dolgozó szakértő is szerzőként hozzájárult Terplán Kornél, az egyik fő szerző felkérésére. A könyvet USA-ban adta ki a CRC Press kiadó, amely a műszaki és tudományos kiadványok első számú megjelentetője.

A könyv rövid összefoglalója

Az állandóan változó távközlés legdinamikusabban változó területeit célozza meg a nagy érdeklődésre számot tartó CRC Handbook of Modern Telecommunications új kiadása, amely újra összehozza a vezeték nélküli kommunikációs hálózatok, protokollok és eszközök területén a legkiválóbb elméket és az iparág előharcosait.

Ez a fontos tudományos kiadvány a rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) és vezeték nélküli érzékelő hálózatok új témakörén túl módszeresen foglalkozik a hálózat menedzsmenttel és felügyelettel, a hálózati szervezettel és vezetéssel, mint olyan témakörökkel, amelyek az első kiadás óta továbbfejlődtek. Ez a jelentősen megújított és kibővített második kiadás új információkkal szolgál az alábbi témákról:

  • Vezeték nélküli érzékelő hálózatok
  • RFID architektúrák
  • Intelligens támogató rendszerek
  • Szolgáltatás nyújtásának integrálása az Internettel
  • Az információ életciklusa és a szolgáltatás menedzsment
  • A fejlődő technológiák menedzsmentje
  • Web performancia menedzsment
  • Üzleti intelligencia és elemzés

A könyv részletesen tárgyalja a legújabb hang kommunikációs technológiákat, a legfrissebb kommunikációs fogalmakat, hálózati szervezeteket és vezetést, a forgalom menedzsmentet, és a megjelenő tendenciákat. Ez az átfogó kézikönyv a távközlési szakemberek számára minden területen a számukra szükséges tudást nyújtja, és segít nekik annak megértésében, hogy a fejlődő technológiák milyen szerepet játszanak a holnap távközlési rendszereinek fejlesztésében.

Lépjen kapcsolatba velünk

Üzenet küldése