Megoldások »

Szélessávú távközlési hálózatok tervezése, nyilvántartása és működésük monitorozása

Az értékes hálózati infrastruktúra beruházások a térinformatikai tervezésnek és nyilvántartásnak köszönhetően gyorsan megtérülhetnek.

A szélessávú távközlési infrastruktúrák kiépítése, illetve a szélessávú internet kapcsolat gyors ütemben való biztosítása költséghatékonyan és határidőre csak a meglévő infrastruktúrák pontos feltérképezése (pl. broadband mapping), optimalizált tervezési módszereket felhasználó továbbfejlesztése és a legkorszerűbb technológiai és építési standardokat alkalmazó, összehangolt és monitorozott kivitelezés esetén garantált. A NETvisor rendelkezik a fenti feladatokra alkalmas térinformatikai alapú hálózattervező, nyilvántartó valamint kivitelezési kollaborációt támogató informatikai rendszerekkel.

Nagyméretű telekommunikációs hálózatok teljes (end-to-end) összeköttetés-alapú nyilvántartása és informatikai alapokon történő tervezése maradéktalanul csak egy teljes körű térinformatikai nyilvántartó- és támogató rendszerrel valósítható meg.

A NETvisor által kínált térinformatikai tervező és nyilvántartó eszközök és termékek segítségével olyan megoldásokat biztosít a szélessávú távközlés számára, melyek segítségével a stratégiai- és kiviteli tervezés, a kivitelezés és a karbantartás, és a hálózat üzemeltetése a hálózati infrastruktúra és kapacitásgazdálkodás tekintetében hatékony, gazdaságos és kényelmes.

Az térinformatikai adatokhoz való nyílt hozzáférés és a fizikai és logikai hálózat átfogó modellje alapvető szerepet játszik a tervezési, szolgáltatás teljesítési és szolgáltatás biztosítási folyamatokban. Ezek mellett, ezek az értékes információk a vállalaton belül máshol is elérhetővé válnak, támogatva többek között a marketing, CRM, pénzügyi- és kötelező jelentéskészítési folyamatokat. Az eredmény egy Carrier Grade szintű megoldás, amely a szolgáltatóknak lehetővé teszi, hogy az értékes, hálózati infrastruktúrában történő beruházásaik maximálisan megtérülhessenek.

A NETvisor térinformatikai területen megoldást kínál

  • automatizált stratégiai FTTH hálózat tervezésre térinformatikai környezetben, nagy végpontszám mellett is,
  • a térinformatikai alapú kiviteli-tervezés támogatására,
  • kivitelezési projektek lebonyolítására, a magas szintű tervezéstámogatással, kollaborációs eszközök biztosításával és üzleti igények menedzselésével,
  • teljes körű térinformatikai nyilvántartó rendszerek szállításában és testreszabásában.

A NETvisor saját termékeivel valósítja meg az automatizált FTTH tervezést (Smart Strategic Planner), a kivitelezési projekt támogatást (NETPlanners Portal) és a teljes körű logikai hálózat nyilvántartást (NETinv).