Megoldások »

ICT üzemeltetés támogató rendszerek

Javul az IT és kommunikációs rendszerek működési hatékonysága, biztonsága és megbízhatósága.

Egy ICT szolgáltató, vagy egy vállalaton belüli IT szervezet alapvető üzleti célja, hogy a megfelelő minőségű szolgáltatásokat versenyképes áron nyújtsa ügyfelei, vagy vállalat esetében az üzleti szervezet számára. A szolgáltatások nyújtása a hálózati és informatikai infrastruktúra elemek, valamint különböző alkalmazások felhasználásával és működtetésével történik.

Egy ICT szolgáltató, vagy egy vállalaton belüli IT szervezet mindennapi működését az üzleti célkitűzéseinek megfelelően kialakított, OSS (Operations Support System) rendszerekkel támogatott üzemeltetési folyamatok határozzák meg.

NETvisor az újgenerációs működés támogató (OSS) megoldások piacvezető szállítója és gyártója.

A működés támogató termékeink, rendszereink alkalmazásának különleges fontossága, hogy a megfelelő és testre szabott (működési, használati és minőségi) információk biztosításával transzparenssé teszi a rendszerek működését mind az üzemeltető szakemberek, a felső vezetők mind pedig a felhasználók számára.

Minden szükséges kompetenciával rendelkezünk egy, a fenti ábrán látható komplex OSS rendszer kiépítéséhez, amit számos referenciánk is tanúsít. A kialakításra kerülő OSS rendszerek komponenseiként vegyesen használjuk a világ vezető gyártóinak termékeit és a saját fejlesztésű termékeinket. Függetlenül attól, hogy 3rd party vagy saját termékekről van szó, az OSS rendszerek kialakításánál a bevezetési projekt keretében teljes körűen elvégezzük a rendszerek testreszabását és integrációját.

A komplex ICT üzemeltetés támogató rendszeren belül az egyes funkciókra az alábbi rendszereket használjuk: