Megoldások »

Üzemeltetés támogató rendszerek

Transzparenssé teszi az IT rendszerek működését a felső vezetők, az üzemeltető szakemberek, mind pedig a felhasználók számára.

Egy ICT szolgáltató, vagy egy vállalaton belüli IT szervezet alapvető üzleti célja, hogy a megfelelő minőségű szolgáltatásokat versenyképes áron nyújtsa ügyfelei, vagy vállalat esetében az üzleti szervezet számára. A szolgáltatások nyújtása a hálózati és informatikai infrastruktúra elemek, valamint különböző alkalmazások felhasználásával és működtetésével történik.

Egy ICT szolgáltató, vagy egy vállalaton belüli IT szervezet mindennapi működését az üzleti célkitűzéseinek megfelelően kialakított, OSS (Operations Support System) rendszerekkel támogatott üzemeltetési folyamatok határozzák meg.

NETvisor az újgenerációs működés támogató (OSS) megoldások piacvezető szállítója és gyártója.

Az üzemeltetés támogató termékeink, rendszereink alkalmazásának különleges fontossága, hogy a megfelelő és testre szabott (működési, használati és minőségi) információk biztosításával transzparenssé teszi a rendszerek működését mind az üzemeltető szakemberek, a felső vezetők mind pedig a felhasználók számára.

Minden szükséges kompetenciával rendelkezünk komplex OSS rendszerek kiépítéséhez, amit számos referenciánk is tanúsít. A kialakításra kerülő üzemeltetés támogató rendszerek (OSS ) komponenseiként igény szerint alkalmazzuk a világ vezető gyártóinak termékeit és a saját fejlesztésű termékeinket. A bevezetési projekt keretében teljes körűen elvégezzük a különböző gyártók termékeinek testreszabását és integrációját.

A komplex ICT üzemeltetés támogató rendszeren belül az egyes funkciókra az alábbi rendszereket használjuk: