Megoldások »

Egységes IT szolgáltatás minőség monitorozás

Monitorozzon minden olyan paramétert, amely befolyásolja a nyújtott vagy kapott IT szolgáltatás minőségét!

A nagy kiterjedésű infokommunikációs rendszerek hatékony működéséhez és magas fokú rendelkezésre állásához elengedhetetlenül szükséges átfogó teljesítményfelügyeleti rendszer használata, hiszen csak így állapíthatóak meg a kritikus erőforrás kihasználtságok és teljesítmény degradációk. A NETvisor által kínált teljes spektrumú teljesítmény felügyeleti, egységes IT szolgáltatás minőség monitorozási megoldás:

  • az üzemeltető szakemberek számára nyújt segítséget a hibabehatárolás és elhárítás során, és képes a mért értékek alapján figyelmeztetni a kritikus szolgáltatások kieséséről,
  • a cég vezetői számára átfogó IT szolgáltatás minőségi képet nyújt,
  • a végfelhasználók számára is szolgáltat adatokat az általuk használt IT rendszer elemeiről.

Elosztott rendszerekben a szolgáltatások monitorozásának költséghatékony eszköze a NETvisor Miniprobe. Egységes IT szolgáltatás minőség monitorozás: NETvisor MiniProbe

Egységes IT szolgáltatás minőség monitorozási megoldásunk szervesen kapcsolódik a szolgáltatás minőség méréséhez, és integrálható tetszőleges ICT üzemeltetés támogató rendszerbe.

Egységes IT szolgáltatás minőség monitorozási megoldásként a NETvisor PVSR termékét kínáljuk, amely versenytársaival összehasonlítva számos szempontból kedvezőbb.