Megoldások »

Vállalati hálózatok

Támogatjuk stratégiai beruházási döntéseinek előkészítésétől, a megvalósításon át az üzemeltetésig.

A NETvisor Zrt. sokéves tapasztalattal rendelkezik a vállalati hálózatok tervezésében, kivitelezésében és menedzselésében.

Hálózati megoldásaink többek között magukba foglalják a

  • lokális (LAN),
  • nagy kiterjedésű (WAN),
  • video és hang (VoIP), és
  • vezeték nélküli (WLAN)

vállalati hálózatok tervezését, kivitelezését és üzemeltetését, valamint szakértői pl. hálózat auditálási tevékenységeket.

Akár új hálózati infrastruktúra kialakításáról, akár egy meglévő hálózat bővítéséről, módosításáról vagy új funkcionalitás hozzáadásáról legyen szó, az egyes hálózati projektek során mindig az ügyfelek üzleti céljainak és informatikai alkalmazásainak megfelelő, optimális, korszerű megoldást nyújtunk az időtállóságot és bővíthetőséget szem előtt tartva.

A LAN, WAN és WLAN hálózatok tervezése és megvalósítása során tevékenységünk kiterjed az egyszerű Layer 2-es hálózatoktól a komplex Layer 3-as és virtuális adatközponti hálózatokig, ideértve az MPLS és virtuális privát hálózatok (IP VPN) kialakítását, komplex Wireless LAN rendszerek megvalósítását.

Az egyes hálózati szolgáltatásokat az ügyfél üzleti és műszaki igényeinek megfelelően redundancia, Quality of Service (QoS), IP telefónia és korszerű biztonsági megoldások (pl. tűzfalak, IDS és IPS eszközök, e-mail és Web biztonság, vírusvédelem, stb.) biztosításával alakítjuk ki.

A LAN, WAN és WLAN hálózatok megvalósítása során különféle gyártók eszközeit (pl. Cisco, Alcatel, Aruba, IBM, HP, EMC, Huawei, ZTE) felhasználva hozunk létre integrált rendszereket.