Megoldások »

Szolgáltatói hálózatok

Nagy megbízhatóságú, komplex szolgáltatói és ipari hálózatokat tervezünk és kivitelezünk.

A nagy megbízhatóságú, komplex szolgáltatói hálózatok tervezése és megvalósítása során kiemelten fontos a magas szintű szakértelem és sokéves tapasztalat. A szolgáltatói hálózati technológiák és menedzselt megoldások terén a NETvisor Zrt. tevékenysége meghatározó egyaránt a magyar és nemzetközi piacon.

Tevékenységeink közé tartozik a szolgáltatói hálózatokban használt MPLS technológiák alkalmazása, optikai gerinc és elérési hálózatok kialakítása, IPTV hálózatok, Internet szolgáltatói megoldások, országos L2 és L3 hálózatok üzemeltetése.

A szolgáltatói rendszerekhez illeszkedően szolgáltatásaink fontos részét képezik a komplett OSS rendszerek kialakítása, melyek segítségével teljes hálózatfelügyelet, teljesítmény mérés és SLA menedzsment valósítható meg.

A műszaki követelményrendszerek kialakítása, tervezési és megvalósítási fázis mellett a projektek teljes életciklusában nyújtunk projektmenedzsment és rendszerintegrációs szolgáltatásokat, beleértve a tervezési, tesztelési és üzemeltetési dokumentációk elkészítését, a hálózati szolgáltatások optimalizálását, hálózati méréseket, üzemeltetési és magasabb szintű rendszermérnöki, üzemeltetői oktatást.