Megoldások »

Infokommunikációs rendszerintegráció

Meglévő beruházásaik megőrzésével, hatékony, gazdaságosan üzemeltethető és jövőt álló IT rendszereket tervezünk, építünk és támogatunk.

A NETvisor azt tekinti legfontosabb feladatának, hogy a felhasználók igényeihez optimálisan illeszkedő, hatékony, gazdaságosan üzemeltethető és jövőt álló IT rendszereket szállítson.  A NETvisor ugyanakkor független szoftverfejlesztőként is fellép olyan projektekben, amelyekben nincs gazdaságos polcról levehető megoldás. A NETvisor a létrehozott informatikai megoldásokat szolgáltatásként is nyújtja, ha arra van igény.

Az ügyfelek részére kialakított rendszereink a világ vezető gyártóinak hardver és szoftver eszközeit és szükség esetén saját fejlesztésű termékeinket kombinálják optimális megoldást nyújtva üzleti céljaik elérése érdekében.  Az  infokommunikációs rendszerintegráció keretében nyújtott tevékenységünk az informatikai projektek teljes életciklusára – stratégiai döntés-előkészítés, tervezés, megvalósítás, támogatás, rendszerek átvilágítása, tanácsadás –  kiterjednek.

Az információs rendszerek kialakítása magában foglalja az új informatikai megoldások egyedi ügyféligényeknek megfelelő testre szabását, valamint a meglévő informatikai megoldásokhoz történő illesztést.

Az  infokommunikációs rendszerintegráció keretében az alábbi területeken rendelkezünk kiemelkedő tudással és tapasztalattal: