Kihívások »

ICT rendszerek hatékony üzemeltetése

Minőségi ICT szolgáltatások nyújtása versenyképes áron

Ügyfeleink komplex, nagy kiterjedésű infokommunikációs rendszereinek, üzletileg fontos alkalmazásainak területén a legnagyobb kihívást azok hatékony, gazdaságos üzemeltetése jelenti. Távközlési és informatikai szolgáltatók és e szolgáltatásokat igénybe vevő vállalatok esetében a szolgáltatások műszaki minőségének és a kapcsolódó folyamatoknak menedzselése küldetés kritikus.

Megoldás

A NETvisor számos referenciával rendelkező, több világ vezető gyártó termékét és egyes esetekben – amikor az bizonyult hatékonyabbnak – saját fejlesztésű termékeinket integráló ICT üzemeltetés támogató megoldással rendelkezik. A működés támogató termékeink, rendszereink alkalmazásának különleges fontossága, hogy a megfelelő és testre szabott (működési, használati és minőségi) információk biztosításával transzparenssé teszi a rendszerek működését mind az üzemeltető szakemberek, a felső vezetők mind pedig a felhasználók számára akár szolgáltatóról akár a szolgáltatás igénybe vevőjéről van szó.

Magyarország egyik vezető  informatikai rendszerintegrátoraként számos országos méretű és nemzetközi infokommunikációs infrastruktúrával rendelkező ügyfélnél megvalósított komplex és kihívást jelentő projektek figyelemre méltó sorozata áll mögöttünk.