Iparágak »

Pénzügyi szektor

Hatékonyság és átlátható működés.

A pénzügyi szektor mai magyarországi helyzetét az ügyfelekért folytatott kiélezett piaci verseny és az összetett helyi, valamint nemzetközi (első sorban EU-s) szabályozások határozzák meg. E körülmények közt folyamatosan megújuló kihívást jelent a gazdaságos működés fenntartása.

Az informatika és kommunikáció-technológia szempontjából az üzletfolytonosság fenntartása és az adatbiztonság garantálása, továbbá a működési költségek átláthatóságának megteremtése és végső soron csökkentése jelentik a fő feladatokat.

A NETvisor Zrt. megbízhatóságot, átláthatóságot és hatékonyságot növelő megoldásokat nyújt pénzügyi területen működő vállalatok számára. Évtizedes beszállítói tapasztalattal és speciális kompetenciákkal rendelkezik ebben a szektorban, ügyfelei közt biztosítótársaságok, bankok, takarékszövetkezeti informatikai szolgáltató és bróker-társaságok is szerepelnek.

A NETvisor megoldásai hozzájárulnak a pénzügyi szolgáltatók ügyfeleinek elégedettségi szintje javításához.

Az ügyfelek váratlan üzemszünetek nélküli magas szintű kiszolgálásához megfelelő üzemeltetés-támogató rendszerek szükségesek. Olyan rendszerek, melyek proaktívan jelzik a problémákat, hogy a megelőző vagy elhárító beavatkozás még az ügyfélpanaszok megjelenése előtt megtörténhessen.

Ehhez kapcsolódóan jelentkezik a szolgáltatási szint mérhetőségének és ellenőrizhetőségének igénye, amely megteremti a menedzsment számára nélkülözhetetlen áttekinthetőséget a működésben. A hatékonyság érdekében pedig a kihasználatlan vagy túlterhelt erőforrásokat fel kell ismerni és az informatikai beszerzéseket tudatosabban kell támogatni, tervezni.