Iparágak »

Közlekedés, szállítmányozás

Javuló informatikai és kommunikációs szolgáltatások

A közlekedés, szállítmányozás lényeges kiszolgáló és támogató háttere a gazdasági-, és társadalmi folyamatoknak. Egyes előrejelzések szerint – a jelenlegi 3.6 milliárd helyett – a föld népességének 60 százaléka, 5 milliárd ember fog városi életet élni 2030-ra. A fokozatosan elöregedő társadalomban párhuzamos versenyfutás zajlik az egyre feszesebben rendelkezésre álló anyagi erőforrások és elhasználódó infrastruktúra elemek mind hatékonyabb felhasználására, amely megteremtheti a környezeti fenntarthatóságot is.

A szállítmányozási, közlekedési piac szereplői a folyamatos átalakulás mellett egyre magasabbra kell emeljék a mércét a működési teljesítmény és jövedelmezőség fenntartása érdekében. A szállítmányozási területen lévő modális, vagy az átívelő multimodális kapcsolatok és speciális hálózatok rendszerében elengedhetetlen, hogy a szolgáltató a megfelelő szegmensben, a szinergia pontok alapján úgy fejlessze működését, hogy az a fenntarthatóságot támogassa.

Az alapinfrastruktúrán túl egyre nagyobb jelentőségű az árukról, és szolgáltatásokról folyamatosan gyűjthető adatok feldolgozása és felhasználása. Az adatok gyűjtése, fogadás és feldolgozása nem triviális feladat, azonban kijelenthető, hogy pl. mind a biztonság, a jobb tervezésből adódó hatékonyabb környezeti erőforrás felhasználás, vagy az elosztás tökéletesítésének egyik kulcs eleme a gyűjthető, feldolgozható és visszacsatolható adatok köre, amely az iparág számára kulcs technológiai lehetőség a fejlődésre.

A NETvisor üzemeltetés-támogatási megoldásai átlátható informatikai folyamatokat és folyamatosan elszámolható teljesítményt tesznek lehetővé. Célként támogatjuk, hogy a rendelkezésre álló rendszerekből mind kiválóbb szolgáltatás-minőséget nyerjenek ki. ICT rendszerintegrációs szakembereink előzetes teljesítmény-felmérés alapján, gyártó-független megközelítéssel és kimagasló szakértelemmel tervezik meg Ügyfeleink infrastruktúra-fejlesztéseit, vagy tesznek javaslatot az azonosított szűk keresztmetszetek felszámolására.

A NETvisor Zrt. egy ilyen komplex iparági környezetben az alábbi szolgáltatásokat, megoldásokat nyújtja: