Iparágak »

Kormányzat, állam- és közigazgatás

A NETvisor Zrt. tevékenysége az információs társadalom kiépítésében a kormányzati stratégiai célok eléréséhez

Magyarország fenntartható fejlődésének biztosításában az infokommunikációs technológiák meghatározó szerepet játszanak, mivel lehetővé teszik az információkhoz való hozzáférés kiterjesztését, a gazdasági hatékonyság és versenyképesség növelését és hatékonyan segítik a környezet védelmét.

Az ICT technológiák ugyanakkor önmagukban csak a lehetőséget biztosítják, hasznosságuk csak társadalmi és gazdasági integráltságuk révén juthat érvényre. Az ICT megfelelő szintű és általános társadalmi és gazdasági integrációja kizárólag a korszerű és időtálló informatikai és kommunikációs rendszerek beruházása valamint a létrehozott rendszerek hatékony és gazdaságos üzemeltetése révén lehetséges. A NETvisor Zrt. ilyen ICT rendszerek kiépítésére valamint ezek üzemeltetésének támogatására szakosodott rendszerintegrátor és szoftvergyártó.

A NETvisor szolgáltatásainak igénybevétele révén mind a közszféra, mind pedig a piaci szereplők sikeresen hozzájárulhatnak az alábbi kormányzati stratégiai célok eléréséhez:

  • az elektronikus állam- és közigazgatás hatékonyabb, egyszerűbb és olcsóbb megvalósítása, valamint az állami intézmények és vállalatok hatékonyságának növelése,
  • a gazdaság növekedésének gyorsítása, versenyképességének növelése és munkahelyek teremtése.

A NETvisor Zrt. tevékenysége az információs társadalom kiépítésében