Iparágak »

Ipar és kereskedelem

IT szolgáltatás minőség bizonyíthatósága és elszámoltathatósága.

Az ipar és kereskedelem területén a versenyszféra szereplői a mai dinamikus piaci körülmények közt és a kiélezett verseny során nem engedhetik meg maguknak, hogy ne keressék nap mint nap a lehető leghatékonyabb megoldásokat. Látszólag lehetetlen módon alacsony költségre és magas minőségre is törekedni kell. Versenyképességet csak e két kritérium együttes megcélzása esetén lehet biztosítani.

A NETvisor infokommunikációs megoldásai hozzásegítik Ügyfeleinket mindehhez. Üzemeltetés-támogatási megoldásaink átlátható ICT működést teremtenek, és segítik a meglévő üzemeltető személyzetet abban, hogy a rendelkezésre álló rendszerekből magasabb szolgáltatás-minőséget hajtsanak ki. ICT rendszerintegrációs szakembereink előzetes teljesítmény-felmérés alapján, gyártó-független megközelítéssel és kimagasló szakértelemmel tervezik meg Ügyfeleink infrastruktúra-fejlesztéseit, vagy tesznek javaslatot az azonosított szűk keresztmetszetek felszámolására.

Megoldásaink ipari és kereskedelmi ügyfeleink részére:

Üzemeltetés támogató rendszerek:

Szolgáltatás-minőség felügyelet

Szakértői támogatás szolgáltatói rendszerek használatba vételéhez és üzemeltetéséhez

  • tanácsadás
  • oktatás
  • felmérés, átvilágítás, biztonsági és hatékonysági optimalizálás

Gyártó-független rendszertervezés

  • kiegészítő infrastruktúra (táp, rack, speciális hűtés), szerverek, storage, hálózat, virtualizáció, operációs rendszerek, adatbázisok, stb.
  • ITIL alapú üzemeltetési tanácsadás