Események

IoT Asia 2018

A NETvisor-AutSoft szövetség kiállítóként részt vett az IoT Asia 2018 rendezvényen a szingapúri Nagykövetség szervezésében megjelenő Magyar Pavilonban, az E32-es standon, Szingapúrban 2018. március 21-22-én.

A NETvisor és az AutSoft létrehozott egy szövetséget vállalati környezet menedzselt IoT keretrendszerének fejlesztésére. Az AutSoft, mint vezető szoftverfejlesztő cég (a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem spin-off vállalata) analitikai, adatbázis menedzsment és vizualizációs eszközöket kínál a menedzselt IoT keretrendszerhez. A NETvisor, mint vezető OSS-gyártó és infokommunikációs rendszerintegrátor, biztosítja a menedzselt IoT keretrendszer általános menedzsment és hálózati megoldásait. A NETvisor felelős a menedzselt IoT keretrendszer forgalmazásáért és az ügyfelek számára nyújtott megoldások megvalósításáért.

A kiállításon

A NETvisor – AutSoft szövetség standja az IoT Asia 2018 kiállításon

a NETvisor az alábbiakat mutatta be

Szélessávú távközlési hálózatok fejlesztésének támogatása és a megvalósítást monitorozó rendszer

Az IoT-megoldások többsége esetében, mint például az intelligens nemzeti vagy az intelligens városi programok, a legfontosabb feltétel a szélessávú hálózatok megléte. A NETvisor által kifejlesztett Hálózati Fejlesztési Támogatási és Építést Monitororozó Rendszer célja, hogy támogassa az ilyen szélessávú infrastruktúrák teljes életciklusát. A megoldás támogatja a szolgáltatás- és infrastruktúra-feltérképezést (mapping), a stratégiai tervezést, a pályázati- és terv kiértékelést, az építési tervezést és a végrehajtás nyomon követését, valamint a fejlesztők, például az ügyfelek és a vállalkozók közötti együttműködést, biztosítva a gyors és hatékony hálózati fejlesztési projektet valamennyi érdekelt fél számára, valamint a kiváló minőségű megvalósítást valamint az értékes befektetések gyors megtérülését. A megoldás fontos elemei a következők:

Smart Strategic Planner – NGA és transzport hálózatok tervezéséhez

A NETvisor Smart Strategic Planner terméke (SSP) térinformatikai alapú stratégiai hálózattervezési eszköz távközlési szolgáltatók számára, amely támogatja az üzleti elemzést és az infrastruktúra-fejlesztéssel kapcsolatos technológiai-gazdasági döntéseiket. Az SSP részletes BOM (anyagjegyzék) információkat és egy HLD (High-Level Design) műszaki tervet biztosít, amely az LLD (alacsony szintű tervezés) bemeneteként szolgál.

Az SSP-nek két fő modulja van. Az SSP for NGA-t az új generációs elérési hálózatok tervezésére használják, és az SSP for Transport a transzport (aggregációs és gerinc) hálózatok tervezésének eszköze.

További információkért látogasson el az a  Smart Strategic Planner weboldalunkra.

NETPlanners Portal – optikai hálózat tervezése és építésének támogatása

A kisebb –nagyobb térségekben és településeken, a fényvezető elérési és aggregációs hálózatok megvalósítása költségigényes beruházás és számos előfeltételnek kell eleget tenni. Az optikai hálózat tervezés előkészítése, a részletes tervezés valamint a kivitelezés során számos üzleti és műszaki döntést kell hozni. Ezen összetett munka minden fázisában segíti a fővállalkozó beruházót, a tervezőket és a kivitelezőket a NETvisor NETPlanners Portal terméke.

További információért látogasson el a NETPlanners Portal weboldalunkra.

az AutSoft az alábbiakat mutatta be

SecondScreen

Azonnali tartalomkezelő keretrendszer, amelyet felhőalapú technológiák és natív mobil ügyfelek támogatnak, mely különböző domainekben alkalmazható, például SmartCity és SmartMall alkalmazásokban.

A SecondScr egy testreszabható, teljeskörű megoldás, amely segítségével a mobiltelefonok és tabletek kibővíthetik a TV műsorokat extra tartalommal, élő szavazással, beszélgetésekkel, hirdetésekkel, kuponokkal stb. A SecondScr egy univerzális megoldás, mely online vagy rádióműsorokhoz, bármilyen élő vagy rögzített eseményhez, tehetségkutatókhoz és kvízműsorokhoz, hirdetési platformokhoz stb. is használható. Az önkormányzatok a helyi rendezvények és közlemények népszerűsítésére, valamint a helyiektől kapott visszajelzésekre is felhasználják.

A SecondScreen egy általános célú, mégis rendkívül testre szabható, több domain-t lefedő mobil tartalomszolgáltatási keretrendszer. A rendszer példányai órák alatt telepíthetők, és független rendszerként használhatók. Ez egy mobil első tartalomkezelő megoldás és élő kommunikációs csatorna, amelyet egy többplatformos natív mobil megoldás támogat, amelyet ön integrálhat a meglévő informatikai infrastruktúrájába. A rendszer már tesztelt és jelenleg több területen is használják: élő TV-műsorokban, kiskereskedelemben és szolgáltatások esetén, városi és logisztikai területen, egészségügyben és a sport területén.

Nézze meg a SecondScreen weboldalt, és tekintse meg a SecondSreen-ről szóló videót.

SensorHUB

A SensorHUB egy adatgyűjtő, elemző, megjelenítő és értékesítést támogató keretrendszer és platform, amely különféle szak- és alkalmazási területek (pl. jármű és közlekedés, egészségügy, gyártósorok, intelligens városok) adatgyűjtését, kezelését és elemzését teszi hatékonnyá, egyben ezen adatokra épülő alkalmazás- és szolgáltatásfejlesztést támogató keretrendszer.

Ahhoz, hogy megvalósítsuk az IoT jövőképét, hogy a technológiát az emberekhez bármikor, bárhol, bármilyen eszközzel, szolgáltatással vagy alkalmazással eljuttassuk, nem csak a felhasználóknak  kell tudatában lenniük eszközeik képességeinek, hanem a „dolgoknak” is tisztában kell lenniük a felhasználók tevékenységeivel, preferenciáival, és azok összefüggéseivel. Az SensorHUB koncepció keretet és eszközöket biztosít az alkalmazás domain specifikus szolgáltatásfejlesztések támogatásához.

További információkért látogasson el a SensorHUB technikai oldalára.

Március 21-én a szingapúri magyar nagykövetség egy „Magyar Innovációs Üzleti Workshop”-ot szervezett az SGTech és a Singapore Industrial Automation Association (SIAA) támogatásával az IoT Asia 2018-n. Tudjon meg többet a Singapore Hungary _Business Innovations Workshop-ról.

Lépjen kapcsolatba velünk

Üzenet küldése