Hírek

Hálózati eszközök és kapcsolódó szolgáltatások központi közbeszerzéssel a NETvisortól

2009.06.12.

A NETvisor Zrt. 2009. május 4-én ismét minősített beszállítói jogot szerzett a központosított közbeszerzés keretében „Hálózati aktív és passzív eszközök szállítására és kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére” (Szerződés azonosító: KM0203NET909).

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit a lehető leggyorsabban és legteljesebb mértékben kielégítsük, számukra jó minőségű, korszerű hálózati megoldásokat szállítsunk. A közbeszerzés adta lehetőség nem egyszerűen csak eszközök beszerzését teszi lehetővé, de azok telepítését, támogatását, használatukkal kapcsolatos tanácsadást és oktatást is biztosíthat.

Feladatunk, hogy ügyfeleink számára az elvárásaiknak megfelelve a legkorszerűbb, de egyben a legköltséghatékonyabb megoldást biztosítsuk. Ezen munka hitünk szerint ma már egyre kevésbé szól kizárólag csak eszköz kiválasztásról, hiszen ezen megoldásokat több éven át kell üzemeltetni, működtetni. Az informatikai hálózatok életciklusa a következő négy fő szakaszra bontható, melyek jó üzemeltetés esetén ciklikusan követik egymást:

  • Tervezés
  • Kivitelezés
  • Üzemeltetés
  • Felülvizsgálat

A közbeszerzés lehetőséget biztosít bármelyik főbb tevékenység, illetve azon belüli részfeladatok igénybevételére. Ezen munkához nyújt a NETVisor hiteles szakmai támogatást gyártói minősítéssel rendelkező szakembereivel.

Lépjen kapcsolatba velünk

Üzenet küldése