Hírek

BME – Pannon NetSkills Challenge verseny 2017

A NETvisor idén is, ahogy évek óta, támogatója  a BME – Pannon NetSkills Challenge versenynek. A NETvisor olyan kezdeményezést támogat szívesen, ami saját értékrendjében is előkelő helyen szerepel. Ez a magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatói számára kiírt számítógép-hálózatok konfigurálásával és üzemeltetésével foglakozó verseny ilyen.

Az alábbiakban mi is közzétesszük a felhívás szövegét.

Tedd próbára számítógép-hálózatos tudásod!

Ha jártas vagy számítógép-hálózatok konfigurálása és üzemeltetése terén, akkor ne habozz, jelentkezz a BME-Pannon NetSkills Challenge 2017 országos versenyre, és nyerd meg a támogatók által tárgynyereményként felajánlott laptop, tablet, okostelefon vagy a 3 db Raspberry Pi 3 egyikét! A feladatok témája és nehézségi szintje alapvetően a Cisco CCNA, CCNA Security képzéseket, valamint az IPv6 témakörét öleli fel, de magasabb szintű tudást és gyakorlatot (CCNP) vagy más témakör (IoT) ismeretét igénylő részfeladatok is előfordulhatnak.

A verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára előzetes regisztráció után. Az on-line webes előszelekciót követően a 6 legjobb hallgató a második, eszközös fordulóban mérheti össze tudását, amelynek a BME VIK Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék Cisco laborja ad otthont.

Regisztráció határideje: 2017. november 15., 23.59 óra

On-line forduló: 2017. november 17., 16.00 – 20.00 óra között

Eszközös forduló: 2017. november 24., 10.00 – 13.00 óra között

Eredményhirdetés és díjátadó: 2017. november 24., 15.00 óra

Lépjen kapcsolatba velünk

Üzenet küldése