Hírek

BME-Pannon-HTE NetSkills Challenge 2020

A 7., idéntől BME-Pannon-HTE NetSkills Challenge néven meghirdetett országos hálózati informatikai tanulmányi verseny döntője az Interneten keresztül, 2020. november 27-én került megrendezésre.

Az előző évekhez hasonlóan a verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott volt minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára. Az idei versenyre 45 hallgató nevezett 5 felsőoktatási intézményből, így a versenyzők a BME-ről, a Pannon Egyetemről, az Óbudai Egyetemről, a Szécshenyi István Egyetemről és a Szegedi Tudományegyetemről érkeztek. Az online, Interneten keresztül lebonyolított előválogatót követően a 6 legjobb versenyző a döntőben mérhette össze tudását, amelyre idén a pandémiás helyzet miatt szintén online formában, az Interneten keresztül, felhő környezetben kialakított virtualizált infrastruktúrán került sor.

A verseny döntősei között a támogatók által felajánlott értékes tárgynyeremények és különdíjak kerültek kiosztásra! A verseny végeredménye:

  1. hely: Papp Ádám (Széchenyi István Egyetem)
  2. hely: Varga János (BME)
  3. hely: Ládi Gergő (BME)

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

A verseny támogatói: Cisco Systems Magyarország Kft., GetCon Hungary Zrt., Gloster Infokommunikációs Nyrt., NETvisor Zrt., HTTP Alapítvány, PONTIS Alapítvány.

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Üzenet küldése