Hírek

BAR: Optikai stratégiai tervező és nyilvántartó rendszer fejlesztése a NETvisor Zrt.-nél

A kedvezményezett neve: NETvisor Informatikai és Kommunikációs Zártkörűen működő Részvénytársaság

Projekt azonosító száma: BAR-1.1.1-22-2022-00037

A Projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja: 2022.07.01.

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2024.06.30.

A Projekt tervezett elszámolható nettó összköltsége 895 932 088 Ft, a megítélt támogatás összege 627 152 462 Ft

A megvalósuló rendszer térinformatikai adatbázisra épülve képes lesz különböző forrásokból származó térinformatikai adatokat tárolni, valamint biztosítja a megjelenítendő térképi és nyomvonal adatok WEB GUI által történő kiolvasását. A tervezett optimalizált modul nagymértékben testre szabható a számos hálózati topológiai szabvány és előírás betarthatósága, valamint kifinomult ár modellek alkalmazhatósága érdekében. A beépített optimalizáló motor magas teljesítménnyel és pontossággal a Point-to-Point, GPON, HFC, AETH és VDSL hozzáférési hálózati technológiákat támogatja.

Számos konkurens termékkel szemben egy olyan flexibilis optikai tervező rendszer kialakítása a cél, amely nagy végpontszámú NGA hálózatok optimalizált tervezésén túl, képes legyen magas rendelkezésre állású, országos méretű, transzport hálózatok esetén (geo-redundáns tartalék útvonalak meghatározása a sérülékenység minimalizálása érdekében) is tervezési feladatokat ellátni.

A stratégiai tervezés a megfelelően részletes tervezési adatokkal kiegészítve tovább vihető a kiviteli tervezés szintjére. Célunk a piacon ennek az iránynak az implementálásával egyedi megoldást biztosítani a konkurens termékekkel szemben, amely így a részletes kiviteli tervezés tevékenységét is támogathatja.

Lépjen kapcsolatba velünk

Üzenet küldése