Hírek

A NETvisor EU támogatást nyert: IP MultiView

2009.09.28.

UMFT+EUlogo_100  A NETvisor a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül a Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása tárgyú témakörben pályázatot nyert

„IP MultiView Üzemeltetés-támogató keretrendszer multimédia alapú értéknövelt távközlési szolgáltatások minőségbiztosításához”

projekt javaslatával. A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt megvalósításának tervezett időszaka: 2008.10.01. – 2010.09.30.

A projekt célja egy olyan új szemléletű távközlési üzemeltetés-támogató rendszer (IP MultiView) kifejlesztése, amely a multimédia átvitelben használt IP alapú távközlő hálózatok üzemeltetését segíti elő.
Megoldásunk segítségével a szolgáltatók értéknövelt (multimédia) IP szolgáltatásaik felügyeletét és minőségbiztosítását láthatják el. Azaz az IP MultiView a multimédia forgalom továbbítására használt szolgáltatói IP hálózatok átfogó teljesítmény-monitorozó és diagnosztikai eszköze lesz. IP MultiView protokoll-specifikus moduljain keresztül kiolvassa, korrelálja, elemzi és többféle nézetben megjeleníti a hálózat teljesítmény-mutatóit, valamint segítséget nyújt hibák, teljesítmény csökkenések okainak feltárásában.

Az NFÜ képviseletében a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. járt el.

Lépjen kapcsolatba velünk

Üzenet küldése