Hírek

A NETvisor EU támogatást nyert: IP Explorer

2009.06.19.
UMFT+EUlogo_100  A NETvisor a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül a Vállalati innováció támogatása tárgyú témakörben pályázatot nyert

IP Explorer: IP/MPLS szolgáltatói hálózatok end-to-end (E2E) tervező és szolgáltatást létesítő alkalmazásának kifejlesztése és piaci bevezetése”

projekt javaslatával. A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt megvalósításának tervezett időszaka: 2009.01.02.- 2010.03.22.

A fejlesztés alatt álló IP Explorer az IP/MPLS hálózatok végponttól-végpontig (E2E) történő felderítését és megjelenítését, valamint ezen hálózat elemeire épülő szolgáltatások tervezését és létesítését támogatja. A rugalmasan, akár egy harmadik fél által is bővíthető konnektor szerver architektúra lehetővé teszi az inhomogén hálózatok kezelését. A rendszer minimális ráfordítással alkalmassá tehető tetszőleges gyártó tetszőleges berendezésének a menedzselésére. A WEB alapú felhasználói felületen keresztül megtekinthető a feltérképezett hálózat, illetve nyomon lehet követni a tervezési és létesítési folyamatokat. Az IP Explorer rendszer minden egyes funkciója kivezetésre került a felettes interfészre, így integrációs fejlesztések segítségével lehetőség nyílik a rendszernek a különböző menedzselő folyamatokba történő beillesztésére. A rendszer architektúra felépítése (adatbázis szerver, alkalmazás szerver, konnektor szerver) lehetőséget ad a skálázhatóságra, illetve egy hibatűrő konfiguráció kialakítására.

Az NFÜ képviseletében a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. járt el.

Lépjen kapcsolatba velünk

Üzenet küldése