Hírek

A NETvisor csatlakozott Magyarországi 5G Koalícióhoz

2020. június 3-án az 5GK Elnöksége elnökségi szavazás alkalmával többséggel elfogadta a NETvisor Zrt. felvételi kérelmét a Magyarországi 5G Koalícióba.

A Digitális Jólét Program által kezdeményezett Magyarországi 5G Koalíció (5GK) célja, hogy Magyarország az 5G fejlesztések egyik európai központjává váljon és régiós vezető szerepet töltsön be az 5G-re épülő alkalmazások fejlesztésében, tesztelésében.

A NETvisor tevékenysége szorosan illeszkedik az 5GK céljaihoz. A NETvisor mindig törekedett arra, hogy olyan magas szakmai kihívásokat támasztó, komplex hálózati infrastruktúra fejlesztési projektekben működjön közre, amelyek lehetőséget biztosítanak a szakmai fejlődésre és kiemelt fontossággal bírnak a megrendelő vállalatok és intézmények számára, s ezáltal jelentősek a gazdasági hatékonyság és versenyképesség növelése szempontjából.

A fenti projektek során szerzett tudás és tapasztalat kialakítottak cégünk munkatársaiban egy olyan szemléletet, amely szerint az egész nemzetgazdaság és a társadalom fejlődése szempontjából fontosnak tartjuk a hazai infrastruktúra fejlesztéseket, illetve ezen fejlesztéseket szolgáló nemzeti stratégiák, mint az 5G Stratégia és a Gigabit Hungary Stratégia megvalósítását, amelyhez legjobb tudásunkkal és tapasztalatunkkal kívánunk hozzájárulni.

Lépjen kapcsolatba velünk

Üzenet küldése